Стартовая контрольная работа по английскому языку 7: Учебно-методический материал по английскому языку (7 класс) по теме: Стартовая контрольная работа по английскому языку для 7 класса.

Содержание

Учебно-методический материал по английскому языку (7 класс) по теме: Стартовая контрольная работа по английскому языку для 7 класса.

Entrance Test (the 7th form)

I. Choose the right variant:

1. My parents _____ the noisy city. They want to go to the country next week.

          A   are full of          B   are tired of              C   are responsible for         D   are sure of

2. Will you ____ our society of young scientists?

          A   enjoy                 B   join                         C   go                                   D   come

3. Have you bought Christmas presents for all your ____?

          A   relations            B   situations                C   relatives                         D   nicknames

4. The weather was fine and we spent the whole day in the _____ air.

          A  fine                     B   open                       C   close                              D   healthy

5. Have you ever heard of the London Zoological ____?

          A   society               B   house                     C   wild animal park            D   insect

6. Have you ever been to Ostankinskaya Tower? Let’s go there. It’s ______ visiting.

          A   nice                    B   well                       C   well-known                    D   worth

7. What ___ of people are they?

          A   king                    B   character               C   lot                                   D   kind

8. Let’s have breakfast. I’ve already ___ the table.

          A   cleared               B   put                         C   taken out                         D   set

9. I am fond of music and I always watch ______ programmes.

          A   political              B   music                    C   musical                           D   social                        

10. My aunt is going to cook a giant ____.

          A   pepper                B   pie                         C   picnic                              D   party

11. In London most museums are _____.

          A   new                    B   local                      C   free                                  D   friendly

12. Look at the dirty shirt! He has just ____ with Sam.

          A   played the piano                   B   had a fight               C   joined                D   watched

13. “Andrew, ___ rubbish, please,” his mother said.

          A   get rid of             B   take out                C   bring                                D   wash up

14. This place _____ for its old church.

          A   is responsible                       B   is made                     C  is founded          D   is famous

15. The two sisters had a lot in ________.

          A   common              B   characteristic        C  alike                    D   programme

16. The writer was born in the 19th ______.

          A   century                B   year                       C   calendar                          D   age

17.Are these beautiful flowers ___?  

          A   domestic              B   enjoyable              C   fresh                               D   natural

18. His ____ brother joined us an hour later.

          A   elder                    B   older                      C   bigger                            D   greater

19. Read the cinema _____ and find out what kind of film it is.

         A   show                     B   advert                    C   programme                    D   signal

20.The scientist couldn’t ____ his works for a long time.

         A   put                        B   spend                     C   learn                               D   publish

II. Choose the right variant:

1. L. Carroll is ___ famous English writer, isn’t she?

         A   a                           B   the             C   —

2. He has already ___ his puppy for a walk.

         A   took                      B   taken          C   will take

3. Her elder sister ____ a great party recently.

         A   is arranging                 B   arranged                C   has arranged                    D   arranges

4. I _____ this science fiction story recently.

         A   read                      B   have read    C   will read

5. My brother has just ___ his best friend at the zoo.

         A   meet                     B   met             C   will meet

6. London is the capital of ___ United Kingdom.

         A   a                           B   the              C   —

7. The scientist has never ___ the little rhino.

          A   watched              B   watching             C   watch

8. His little sister usually ___ care of their pets.

         A   is taking              B   took                    C   has taken              D   takes

9. Tomorrow they _____ yellow and red leaves in the autumn forest.

         A   collect                 B   will collect         C   collected

10. Every year he ______ special presents for his nephews.

        A   buys                     B   bought                C   has bought

11. We went to the cinema yesterday. ____ film was dull.

        A   a                           B   the                      C   —

12. Have you ever ___ to Westminster Abbey?

       A   were                     B   be                        C   been      

13. Yesterday we ___ out and had a nice time at the disco.

       A   are going             B   went                     C   go                       D   has gone

14. Look! The children ______ tennis outside.

       A   play                    B   played                   C   are playing  

15. We ___ ___ to give up this job.

       A   has gone             B   are going              C   will go

16. My cousin is ___ best pupil in the school.

       A   a                         B   the                        C   —

17. The old man has already ___ with his cat.

       A   play                    B   played                 C  playing

18. My nephew is tired. He ___ just __ out rubbish.

       A   ha gone              B   has taken             C   will take

19. She ____ not decorate her room yesterday.

      A   does                    B   will                      C   did

20. Would you like ___ cup of tea?

     A   a                          B   the                        C   —

III. Read the text and do the tasks that follow:

In England people do a lot of strange things. Everything is not like (4) in Europe. For example, the English are fond of talking about weather. They usually start every conversation (1) with a little remark about it. If you don’t say anything about weather, they will think you are terribly boring. The Europeans usually talk about the weather when they don’t have anything else to discuss. The English sense of humour is very special. You can offend people on the continent (2) if you make jokes about their clothes, their jobs, their lifestyle. But the English do it (3) every now and then and find nothing bad in it. English people are also very sarcastic so you must be ready to be laughed at. The English are proud of their difference from Europe and indeed (5) they are different in many ways.

1.        Choose the best title for the text.

  1. English humour
  2. England and Europe
  3. English ways
  4. The English are proud

2.        According to the text, the Europeans

  1. are terribly boring
  2. seldom talk about the weather
  3. usually don’t have anything to discuss
  4. are not easily offended

3.        According to the text, the English

  1. are very sarcastic
  2. talk about the weather all the time
  3. hate when people laugh at them
  4. are mostly former Europeans

4.        «conversation» (point 1) means

  1. conference
  2. story
  3. talk
  4. competition

5.        «continent» (point 2) means

  1. Africa
  2. Asia
  3. South America
  4. Europe

6.        «it» (point 3) stands for

  1. telling jokes
  2. continent
  3. clothes
  4. offending people

7.        «like» (point 4) is

  1. a noun
  2. a preposition
  3. a verb
  4. a conjunction

8.        «indeed» (point 5) means

  1. typically
  2. of course
  3. really
  4. strangely

Keys to the entrance test (the 7th form)

                I

                  II

             III

1  B

2  B

3  C

4  B

5  A

6  D

7  D

8  D

9  B

10  B

11  C

12  B

13  B

14  D

15  A

16  A

17  D

18  A

19  B

       20  D

1  A

2  B

3  C

4  B

5  B

6  B

7  A

8  D

9  B

10  A

11  B

12  C

13  B

14  C

15  B

16  B

17  B

18  B

19  C

20  A

1  B

2  B

3  A

4  C

5  D

6  A

7  B

8  C

Стартовый контроль 7 класс

Стартовая контрольная работа по английскому языку

для обучающихся 7 класса

Цель работы – контроль навыков аудирования по теме «Праздники», контроль лексических навыков по теме «Животные», контроль грамматических навыков по темам «Present / Past / Future Simple», «Present Continuous», «Present Perfect»

Содержание работы

I. You will hear some short texts about holidays in Great Britain. Guess what holiday is described in each text.

Christmas, Hallowe’en, Mother’s Day, St.Valentine’s Day, New Year’s Day, Easter

1. On this day people visit their mothers and give them flowers and small presents. Husbands and children help with the meals and washing up.

2. On this day people usually visit their friends. They try to be the first person to wish good luck to their friends in the new year. There is a lot of dancing and eating. At midnight everybody joins hands and sings a special song.

3. On this day people send cards to their friends, parents and relatives. People put trees in their rooms and decorate them with toys and coloured lights. On this day children get up early in the morning. They want to see a stocking full of small presents on their beds. A traditional dinner on this holiday is roast turkey, roast potatoes and pudding.

4. People send special cards to people they love. They shouldn’t write their names on the cards. The person who gets the card must guess who sent it.

5. At this holiday schools close for two weeks. People give each other chocolate eggs. Sometimes parents hide eggs in the house or in the garden and children look for them.

6. On this day they say ghosts and witches come out. Children make lanterns out of pumpkins. Some people have parties and dress as witches and ghosts. It is celebrated on the 31st of October. Children walk from house to house and ask «Trick or treat?»

II. Put in the words: feeding time, full of fun, so, fight, shared, last Sunday, watch, jumped out, looked.

Have you ever been to the zoo at 1)______? I was there 2)______. It was 3)______ interesting to 4)_______ the animals. As usual the monkeys were 5)_____. Big birds were stretching their wings and flying down to their food. Two dolphins 6)_____ of the water to catch their fish. Baby lions had a 7)______ for their meat. The elephant 8)________ hungry and I 9)_______ my orange with him.

III. Choose the correct form of the verb.

1. The town … founded in 1368.

a) is b)was c)were

2. They … already … Christmas presents for all their relatives. Now they are decorating the house.

a) will … buy b) are going … to buy c) have … bought

3. What … your sister … at the moment?

a) is … doing b) has … done c) does … do

4. Look! She … our pudding.

a) is liking b) likes c) like

5. Next month I … in France.

a) am b) will be c) have been

Правильные ответы

I. 1 — Mother’s Day 2 — New Year’s Day 3 – Christmas 4 — St.Valentine’s Day 5 – Easter

6 — Hallowe’en

II. 1) — feeding time 2) — last Sunday 3) – so 4) – watch 5) — full of fun 6) — jumped out

7) – fight 8) – looked 9)- shared

III. 1 – b 2 – с 3 – a 4 – b 5 – b

Шкала оценивания

Количество баллов Оценка

19 – 20 5

15 – 18 4

10 – 14 3

< 10 2

Тест по английскому языку (7 класс) на тему: Стартовая контрольная работа для учащихся 7-х классов

Placement Test.

Grade 7

Choose the correct letter (a, b, c, d) to fill in the gap.

1. He usually … to a football match on Saturdays.

a) go                b) goes                c) is going        d) went

2. … you play tennis at the weekend?

a) Do                b) Are                c) Does        d) Have

3. Today we are … the house.

a) cleaned        b) cleans        c) cleaning        d) clean

4. What … you … about our class?

a) are … think                b) do … think                c) is … thinking        d) are … thinking

5. My brother doesn’t play football … .

a) very often        b) now                c) yesterday        d) usually

6. There … a lot of traffic in my town yesterday.

a) is                b) are                c) were        d) was

7. Where … you born?

a) was                b) were        c) do                d) is

8. We … the workmen this morning.

a) saw                b) see                c) is seeing        d) are see

9. Ponies are usually … than horses.

a) fat                b) fater                c) fatter        d)the fattest

10. He’s the … boy in the class.

a) short        b) shorter        c) most short        d) shortest

11. The queen has the … jewels in England.

a) most valuable        b) more valuable        c) valuable        d) valuablest

12. I’m going to see … Atlantic Ocean this Summer.

a) —                b) a                c) the                d) an

13. Where are they … be at 4 o’clock?

a) can                b) going        c) going to        d) will

14. Do we … get there early to buy tickets?

a) have to        b) have        c) has                d) must

15. Next week you … a wonderful cake.

a) make        b) made        c) will make        d) have made

16. I’m interested … the history of my country.

a) in                b) at                c) with                d) on

17. He isn’t very … of pop music.

a) crazy        b) keen        c) fond                d) good

18. …’s the title of your favourite book?

a) Who        b) What        c) Why         d) How

19. … ticket is i?

a) Why        b) Where        c) Who        d) Whose

20. … you ever eaten snakes?

a) Have        b) Do                c) Are                d) Can

21. We haven’t bought the plane tickets … .

a) already        b) yet                c) yesterday        d) just

22. I … had my breakfast yet.

a) have                b) am                c) haven’t        d) don’t

23. I’ve just heard … .

a) somewhere                b) something                c) anything        d) anybody

24. Have you seen my poppy … ?

a) somewhere                b) anywhere                c) somebody                d) nowhere

25. … I use your umbrella, Vicky? – Yes, sure.

a) Do                b) Must                c) Would                d) Can

26. I’d like to take … another hobby.

a) on                b) at                c) up                d) off

27. The doctor says that I … eat so much sweet.

a) have to         b) shouldn’t        c) should        d) can

28. They … in the garden at 5 o’clock yesterday.

a) were working        b) worked        c) work        d) are working

29. They … basketball in the park when it … to rain.

a) play ,start        b) were playing, is starting        c) were playing,  started        d) played, started

30. Mu younger brother will … to read next year.

a) can                b) able                c) must        d) be able

31. You didn’t tell her about it yesterday, … ?

a) did you?        b) do you?        c) are you?        d) didn’t you?

32. I’m OK, … ?

a) am I?        b) do I                c) aren’t I?        d) am not I?

33. The tea is … hot. I can’t drink it.

a) too                b) enough        c) little                d) much

34. There is too … traffic in the streets of Moscow.

a) a lo of        b) much        c) some        d) many

35. The ship was sailing … to America.

a) easy                b) early        c) slow                d) slowly

Total  ___ \ 35

Стартовая диагностическая работа по английскому языку 7 класс

Стартовая диагностическая работа по английскому языку для 7 класса

Плановый срок проведения контроля:

1. Назначение работы. Определение уровня остаточных знаний по иностранному языку (английский)

2. Документы, определяющие содержание работы. Рабочая программа по иностранному языку (английский) для 7 класса. Пособие для общеобразовательных учреждений Ваулиной Ю. Е. и др. Английский язык. Английский в фокусе. 7 класс. Контрольные задания.

3. Структура варианта работы. Работа состоит из:

— заданий с ответом открытого типа;

— заданий с вариантом выбора ответа;

— заданий с инверсией;

— заданий с коррекцией ошибок.

4. Время выполнения работы. 45 минут

5. Условия проведения работы, включая дополнительные материалы и оборудование

Дополнительных материалов для проведения работы не требуется.

6. Распределение заданий работы по содержанию и проверяемым умениям

Перечень проверяемых предметных знаний:

Употребление грамматических времен

Использование модальных глаголов

Употребление лексических словосочетаний

заданий в работе

3

5

2

Перечень проверяемых умений:

Соотнесение лексической единицы с контекстом в предложении

Выбор, соответствующий реплики в диалоговом общении

2,1

4

8. Распределение заданий проверочной работы по уровню сложности

Задания 2,4. – повышенной сложности.

7. Система оценивания отдельных заданий и выполнения работы в целом

Задание№ 1 — 5 баллов (за правильный ответ один балл)

Задание № 2 – 5 баллов (за правильный ответ один балл)

Задание № 3 – 5 балла (за правильный ответ один балл).

Задание № 4 – 10 баллов (за правильный ответ один балл).

Задание № 5 – 5 баллов (за правильный ответ один балл).

0 баллов – неверный ответ.

Перевод первичных баллов в отметки по пятибалльной шкале.

8.Ключи к проверке

1. 1a

2some

3any

4on

5at

2. 1He often goes to the park on Sundays/

2She is never late.

3How often do you go to the cinema

4He always go to bed late

5We go camping sometimes

3. 1is doing

2is making

3aren’t watching

4am talking

5are cutting

4. 1twice a week

2live

3saw

4left

5did

6are trying

7did

8study

9did

10aren’t

5. 1must

2have to

3don’t have to

4must

5mustn’t

  1. Underline the correct word.

  1. Is there a/some baker`s?

  2. There are any/some shops in that street.

  3. There aren`t some/any supermarkets here.

  4. My birthday is on/in 5th November.

  5. Meet me on/at 9:30!

2)Put the words in the correct order and write full sentences.

  1. Sundays/he/goes/on/often/to the park.

………………………………………………………………………………………………………

  1. She/late/is/never.

………………………………………………………………………………………………………

  1. How/you/go/do/often/to/cinema/the?

……………………………………………………………………………………………………………

  1. He/bed/always/to/late/goes.

……………………………………………………………………………………………………………

  1. We/go/sometimes/camping

……………………………………………………………………………………………………………

3) Fill in the gaps with the present continuous.

  1. A: What ……………………………………………….…….(Lizzie/do) right now?

B: She ………………………………………………………..(make)tea.

  1. A: Hey! You …………………………………….……..(not/watch) the fireworks!

B: Yes, I ……………………………………..………………..(take) some pictures.

  1. A: ………………………………………………….(the twins/cut) the bread?

B: No, they are washing the dishes.

4) Choose the correct answer.

1.I have guitar lessons right now/twice a week/yesterday.

2. Dolphins lived/live/are living in the water.

3. I saw/am seeing/see him last week.

4. She lived/left/leaves an hour ago.

5. Did/Do/Are you meet your friends yesterday?

6. Be quiet! We are trying/tried/try to listen to the teacher.

7. What did/are/do you do last week?

8. Does John studying/study/studies at the university?

9. When does/is/did she die?

10. The boys aren`t/don`t/ didn`t working on their project now.

5) Underline the correct word.

1. You must/needn`t stop at the red light.

2. Pilots have to/can`t wear a uniform.

3. You mustn`t/don`t have to water the plants. I`ll do that.

4. He`s ill. He must/has to see a doctor.

5.You mustn`t/don`t have to eat in the classroom.

Входная контрольная работа по английскому языку 7 класс «Starlight»

Контрольная работа по английскому языку (входной контроль)

Starlight 7”

  1. Choose the correct item.

A bite from a ______ snake can be dangerous.

a) fatal                 c) poisonous

b) Innocent          d) strange

  1. You should always cross the road at the ______ .

a) level crossing        c) cycle lane

b) Zebra crossing       d) pavement

  1. Policemen must always ____ the law.

a) obey              c) volunteer

b) follow            d) help

  1. I like _____ eggs for breakfast.

  1. baked         c) scrambled

  2. thick            d) creamy

  1. The chicken comes with a _____ order of rice.

  1. fast         c) side

  2. cold        d) top

  1. This café _______ Spanish food.

  1. shows               c) serves

  2. orders              d) gives

  1. Americans celebrate Thaksgiving with a big _______ .

  1. harvest          c) hunt

  2. crop               d) feast

  1. Alexander the Great _____many countries in battle.

  1.  explored    c) won

  2. invented    d) conquered

  1. The pilgrims _____ In America.

a) discovered     c) explored

b) settled             d) conquered

  1. We went on holiday and had the ___ of our lives.

a) experience     c) tour

b) journey           d) time

  1. The best part of the trip was the ______ scenery.

a) fun                        c) stunning

b) dangerous           d) tradinional

  1. The Kremlin _______ many tourists every year.

a) enjoys          c) shares

b) attracts     d) encourages

13. We’ll ___________ the night at he camping site.

a) make            c)sleep

b) spend           d) stay

14. The beach was very ___________ with people.

a) full             c) liitle

b) awful         d) crowded

15. Don’t forget to get a________ of ice cream.

a) tub             c) carton

b) a tin            d) packet

________ (15)

 II.  Fill in the correct word from the table.

run     footage       view       designed               sweet          make           accurate         pay       fresh    

  centre                    

  1. You can find ___________________ products at the market.

  2. The hotel had a great __________________ of the sea.

  3. Please______________ your bed before go to school.

  4. The community _______________ offers many great activities.

  5. The pupil let his imagination _____________ wild while writing the essay.

  6. The coffee is too _______________. I can’t drink it!

  7. Leonardo da Vinci’s sketches are very ____________________________ .

  8. The architect ____________________ the buildings.

  9. Can I ___________ the bill now, please?

  10. Some programmes use video __________________ from handheld cameras.

__________ (10)

III. Fill in than,  as or in and the correct comparative or superlative form.

Martin Hamble is a member of ___________________ ( famous) basketball team ___________ the world. He is ____________________ (tall) and ____________________ (young) player of the team. Martin is a very good player, but his friend Jim, is ____________________ (good) ____________ he is. Matthew Bodin is ___________________ (old) _____________ Jim and Martin and he is also __________     _________________ (fast) as they are. And Jeff is even ____________________ (fast) __________________ both of them He is _______________________ (exciting) player to watch and also _______________________________ (popular) member of the team.

______ (14)

IV. Put the verbs in brackets into the correct form (infinitive or gerund)

I’ve  always wanted _________________ (go) to China and last year my dream came true. I love _______________________ (travel). The travel agent suggested ___________________________ (visit) the Great Wall first. After _____________________ (see) Bejjing, we flew to Canton because it’s too far _______________________ (go) by train. I enjoyed ______________________ (fly)  over the rice fields and villages.

I have a penfriend in Canada. I really like ______________________ (meet) new people so I started __________________________ (write) letters four years ago. At the moment, I’m busy __________________________ (arrange) a trip to Canada. I want _____________________ (meet) my penfriend, Alan. I hope __________________ (go) sightseeing and I’m looking forward to ______________________ (stay) with Alan and his family.

______ (12)

V. Complete the sentences with the necessary modal verb.

1. Children _________________ be attentive while crossing the road.

2. When she was sixteen she _________________ run fast, but she can’t now.

3. Tigers ____________ fly.

4. ______________ we go for a walk?

5. _____________ you carry this bag for me?

6. You ______________________ put on a hat, it’s rather warm.

7. We _______________ talk during the exam.

8. _____________ I take your pen?

9. She _______________ go sing at the party because she was ill.

10. If you don’t study, you __________________ do well in the test.

__________ (10)

Тест по английскому языку (7 класс) на тему: Стартовые контрольно- измерительные работы. УМК О.В.Афанасьева 7-9 классы.

Слайд 1

Стартовые контрольные работы по теме: « Present perfect and present Perfect continuous .» Для 7 классов УМК O . V . Afanasyeva ; I . V . Mikheeva ;

Слайд 2

Unit №1: Little Alec doesn ΄ t understand some things about his friends and relatives . Try and explain things to him . Use the verbs in brackets in present perfect continuous . 1. Why are my sister ΄ s eyes red ? (cry) 2 . Why are my brother ΄ s hands dirty? (work in the garden ) 3 . Why are Jene ΄ s hands in flour ?(make a pie) 4 . Why is the room in such a mess? (pack) 5 . Why does my cousin look so hot? (run) 6 . Why does Granny look sleepy?(sleep) 7 . Why are Philip ΄ s clothes torn?(fight) 8 . Why is Uncle Roger ΄ s face red?(lie in the sun) .

Слайд 3

Unit № 1: Complete the sentences . Use the verbs in brackets either in present perfect or present perfect continuous . (In three sentences two tenses are possible . ) 1 . Patricia can ΄ t go on holiday she (break) her leg . 2 . I can ΄ t listen to him any more . He (lecture) us for an hour and a half . 3 . Boris never (speak) Chinese .4. We (phone) Mrs James for half an hour but can ΄ t get through .5. -You (phone) Mrs James?-Sorry , not yet . I ΄ ll do it in a minute . 6 . Irene (live) in Sally ΄ s flat over the last month .7. -Jane ΄ s voice sounds strange . She (cry)?-Oh , no . She (laugh) . 8 . How long you (live) here?9Eliza (work) as a teacher here since she left London . 10What you (cook) all morning , dear?

Слайд 4

Unit №2: Do you know that water ( freezes/is freezing ) at -4c. 2) Sue (looks/is looking) very smart today : she ( wears/is wearing ) her new black evening dress. 3) Robert ( plays/is playing ) football best of all in the team. 4) I ( don’t eat/am not eating ) honey : it always ( makes/is making ) me sick. 5) What beautiful swans! Look! One ( swims/is swimming ) towards us.

Слайд 5

Unit № 2 6 ) – What ( do you look/are you looking ) at ? – This book. It hasn’t been here before. 7) – Can you explain the rule again? – I ( don’t understand/am not understanding ) it, I am afraid. 8) My father usually ( has/is having ) coffee in the morning but today he ( has/is having ) tea. 9) Where ( do you go/are you going )? May I go with you? 10) Fewer and fewer people ( smoke/are smoking ) tobacco nowadays.

Слайд 6

Unit № 2 : 1) – What you ( do ) at about 9 o`clock tonight? – I don’t know yet. Probably I ( watch ) television. 2) – What you ( think ) about? – My brother. I often ( think ) about him these days. 3) When I ( be ) younger I ( prefer ) bananas to all fruits but now I ( eat ) only citrous fruits. 4) Yesterday evening when my sister and I ( do ) our homework the telephone ( ring ). I ( answer ) it and ( hear ) a strange voice. 5) – Could you give me a lift? – Not today, I ( not drive ) I ( go ) by bus. Sorry. 6) Tomorrow after classes John ( work ) in the library. He usually ( go ) to the library after classes . He ( prepare ) for his exams.

Слайд 7

Unit №2 : 7) – You ( fly ) to the sea or ( go ) by train? – I ( fly ) ; my flight is tomorrow morning. 8) – Whom you ( talk ) to when I ( meet ) you in the shop? – To my friend. We ( do ) shopping together. 9) – How can I get to the station? – I ( take ) you in my car. I ( go ) to the station myself. ) Usually Mary ( not make ) mistakes in her spelling, but yesterday she ( write ) the spelling test rather badly. I hope she ( learn ) the new words now. 11) The ( walk ) in silence for a long tome and then Ben ( turn ) to Johnny and ( smile ), `Why you never ( tell ) me about your family?` he ( ask ). 12) If someone ( call ), tell them I ( be ) free after seven.

Слайд 8

Unit № 3 : Use past perfect continuous to complete the sentences . 1 . Her eyes were red . It was clear she (cry) . 2 . Mrs Thompson (wait) for 3quarters of an hour before the secretary came .3. Jane was very tired . She (do) her room since afternoon . 4. Alec said he (stand) there since 6 o ΄ clock .5. Jill (study) English for five years before she visited the USA .

Слайд 9

Unit №3: Choose the right tense : past perfect or past perfect continuous . 1 . You were out of breath when you came in this morning . You (run)? 2. When Mother got home she found that little Kitty (paint) her room . She (paint) two walls red and one wall yellow .3. It (rain) for several days before the wind changed .4. Jane told me she (write) regularly to her Granny , but (not , receive ) any answer . 5 . We (cook) all day for the party that evening but by 8 o ΄ clock in the evening Jane (not , finish) laying the table yet .

Стартовые (входные) контрольные работы по английскому языку для учащихся 3, 4, 5, 6, 7, 10 классов (базовый уровень) — Оценка знаний учащихся — Иностранные языки


Стартовая контрольная работа
по английскому языку
для обучающихся 3 класса
Учитель: Кирсанова Н.Н.

Цель работы – контроль навыков аудирования на основе материала, пройденного во 2 классе, контроль лексических навыков на основе материала 2 класса, контроль умения соотносить вопрос с ответом, используя грамматические навыки 2 класса

Содержание работы
Часть I. Аудирование
Прослушай текст и выполни задания.
Текст для аудирования
Betty
Betty is a nice kitten. She has got a mother and four brothers. They live in a big house. Betty and her brothers like to jump and play. They have got friends: pink pigs, yellow ducks, grey rabbits and one red fox. Pink pigs and yellow ducks are funny. Grey rabbits are sad. They are not strong.
A red fox is slim. We can see her in the forest.
1. Выбери правильный ответ на вопрос: «What friends have Betty and her brothers got?»
A. Pink pigs and green crocodiles.
B. Pink pigs, yellow ducks, grey rabbits and one red fox.
C. A mouse and a monkey.
2. Закончи предложение в соответствии с прослушанным текстом.
Betty and her friends like to …
A.… skip and run.
B.… sing and skate.
C.… jump and play.
3. Выбери неправильное предложение в соответствии с прослушанным текстом.
A. They have got friends.
B. They live on a farm.
С. We can see a red fox in the forest.

Часть II. Лексико-грамматический тест.
1. Какое из слов в каждой строчке лишнее? Выпиши его.
a) I, you, he, my, she
b) red, grey, blue, brave, black
c) can, jump, sing, swim
d) long, slim, nice, five, strong
2. Найди для каждого вопроса подходящий ответ.
1) Can you swim? a) Yes, he can.
2) Is his duck fat? b) Yes, she can.
3) Is Ben’s fox slim? c) Yes, it is.
4) Can Ann jump? d) No, it isn’t.
5) Can Nick sing? e) No, I can’t.

Правильные ответы.
I. 1 – B 2 – C 3 – B
II. 1. a) my b) brave c) can d) five
2. 1) – e) 2) – c)/d) 3) – d)/c) 4) — b) 5) – a)

Шкала оценивания
Количество баллов Оценка
11 — 12 5
8 — 10 4
6 — 7 3
< 6 2

Полный текст материала Стартовые (входные) контрольные работы по английскому языку для учащихся 3, 4, 5, 6, 7, 10 классов (базовый уровень) смотрите в скачиваемом файле.
На странице приведен фрагмент.

Спасибо за Вашу оценку. Если хотите, чтобы Ваше имя
стало известно автору, войдите на сайт как пользователь
и нажмите Спасибо еще раз. Ваше имя появится на этой стрнице.

Есть мнение?
Оставьте комментарий

Оставить комментарий

FCE тесты онлайн, Использование английского для чтения, часть 7, 2015

Вы прочтете статью о людях, которые бросили работу, чтобы открыть собственное дело. По вопросам 43 — 52, выбирайте из людей (A — D). Людей можно выбирать более одного раза.
На экзамене отметьте свои ответы на отдельном листе ответов.

Открытие собственного дела

Мы поговорили с четыре человека, которые бросили работу на кого-то els e и открыли свой бизнес

A Косметолог
Мне пришлось переосмыслить свое будущее, когда многонациональная компания, в которой я работал менеджером по маркетингу, решила перевести мою работу в США.Моя жизнь тогда, когда я носила дизайнерскую одежду и регулярно ездила в дальние бухты, не могла больше отличаться от сегодняшней. Что ж, мне нужна была работа, на которой у меня была бы возможность больше общаться с людьми, и я увидел брешь на рынке местного салона красоты. Работать на себя — это здорово, потому что вы можете принимать собственные решения о вещах, и вас не волнует, когда и как вы это делаете. Но обратная сторона — то, что некому разделить бремя, когда вы просыпаетесь посреди ночи, беспокоясь о том, как вы собираетесь платить за квартиру.Но я ни о чем не жалею.

B Спортзал владелец
После семнадцати лет работы в банковской сфере я захотел попробовать что-то совершенно другое. Мне очень понравился бизнес, который сочетал в себе мой финансовый, спортивный и родительский опыт, но не предполагал таких долгих утомительных часов в офисе. Я случайно натолкнулся на концепцию The Little Gym, когда бродил по Интернету. Это новая концепция, которая очень хорошо прижилась в США.Он обслуживает детей от четырех месяцев до двенадцати лет, давая им качественную физическую подготовку и одновременно тренируя мозг. Возможность контролировать свою жизнь — это определенно высоко, как и видеть, что мои сотрудники хорошо работают. Каждый день индивидуален, поэтому никогда не бывает скучно.

C Поставщик блюд
Я работал в большой международной компании, но больше не находил это полезным. Я отработал двадцать лет службы, поэтому у меня накопилось немного денег, но их недостаточно, чтобы выйти на пенсию.Но я взял отпуск на полгода », и мы поехали к семье моей жены в Испанию. Это была хорошая возможность поразмышлять над вопросом: «Что дальше?» Именно тогда у нас появилась идея «Тапас в коробке». Мы были в баре и ели местную испанскую еду под названием «тапас», и я подумал: «Это было бы идеально для людей дома, которые хотят отлично провести время с друзьями, не тратя много времени на приготовление пищи». подумайте, как приготовить смесь продуктов сразу, потому что тапас включает в себя сырые миндаль и охлажденные сыры, а также горячие продукты, которые нужно нагреть в духовке.Как только мы это взломали, мы начали работать. Я не могу не подчеркнуть, какое волнение вы испытываете, когда покупатель говорит вам, что он отлично провел время. Ощущение перехода от новой идеи к реализации чего-то действительно очень мотивирует.

D Virtual PA
Я был секретарем и личным помощником (PA) в течение двадцати лет и начал бояться мысли, что буду за одним столом, пока не выйду на пенсию. Когда компания объявила, что ее европейский офис закрывается, я мог согласиться с понижением зарплаты и найти другую работу на месте, но вместо этого решил открыть собственное дело.Я получил свою идею, потому что, по сути, я все время был виртуальным PA. Мой босс обычно бывал в офисе только пару дней в месяц, поэтому мы всегда работали удаленно, используя электронную почту и телефонные звонки. Я думал, что могу предложить аналогичную услугу другим занятым людям.
Теперь у меня есть самые разные постоянные клиенты, включая сюрвейеров, юристов, рекламное агентство и даже автора. Я не ожидал такого микса. Не могу дождаться, чтобы увидеть, какие проблемы меня ждут.

.

start test — определение — английский

Примеры предложений с «start test», память переводов

UN-2 — это цикл гибридной системы, работающий на тесте горячего старта (кВт · ч) OpenSubtitles2018.v3 Я скажу Карлу деактивировать все образцы, пока мы готовы начать тестирование. eurlex-diff-2018-06-20Удельный расход топлива для каждого выполненного испытания с горячим запуском ВСПЦ рассчитывается по следующей формуле: UN-2 Тест с горячим запуском (WHSC и горячий ВСПЦ) UN-2 является гибрид Системный цикл работы при испытании на холодный запуск, кВтheurlex-diff-2017 Минимальное количество NT типов выбросов транспортных средств, выбранных для испытания с горячим запуском PEMSUN-2 — это цикл работы гибридной системы при испытании на горячий запуск, кВтч WikiMatrix Поезд окрашен в желтый и белый цвет и запущен Тестовый запуск 1 июля 2007 г.OpenSubtitles2018.v3 Затем появились правительственные чиновники и начали тестировать воду. можно использовать. EURLex-24.5.7.4. Двигатель глохнет во время цикла испытания холодного пускаOpenSubtitles2018.v3Он начнет тестирование материала на вас. UN-2 Двигатель должен быть пропитан в соответствии с параграфом 7.8.3., И испытание горячего пуска повторитьEurLex-2 — это количество испытаний ВСПЦ с возможностью горячего пуска с регенерацией (минимум одно испытание). Oj4 Сразу после завершения испытания с холодным пуском двигатель должен выдерживаться в течение # ± # минут. UN-2 Если двигатель глохнет в любом месте во время испытания с горячим пуском, Тест на запуск должен быть аннулирован. MultiUn Для WHSC процедура тестирования состоит из теста горячего пуска после предварительной подготовки двигателя в режиме WHSCEurLex-2это фактический цикл работы по тесту холодного пуска, кВтчОбщее сканирование Мы начали тестирование нашей новой услуги — Sprava Ads — размещение рекламной информации в нашем каталоге.OpenSubtitles2018.v3 Мы начали его тестирование после того, как космонавты из первых миссий по добыче полезных ископаемых начали возвращаться с гемолитической анемией. UN-2 Двигатель должен замачиваться в соответствии с п. 7.6.3. этого приложения, и повторение теста горячего пуска. EURLex-2Подготовьте двигатель и динамометр для теста горячего пуска. WikiMatrix Луиджи Носивелли решил приобрести небольшую долю, чтобы начать тестирование воды.

Показаны страницы 1. Найдено 3348 предложения с фразой start test.Найдено за 72 мс.Накопители переводов создаются человеком, но выравниваются с помощью компьютера, что может вызвать ошибки. Найдено за 0 мс.Накопители переводов создаются человеком, но выравниваются с помощью компьютера, что может вызвать ошибки.Они поступают из многих источников и не проверяются. Имейте в виду.

.

статей по английскому языку Заключительный тест | АНГЛИЙСКИЙ СТРАНИЦА

ЧАСТЬ 1

1. Для этого рецепта мне нужно (/) яйцо анте, но нас нет.

2. Мне нужно (/) молоко для этого рецепта, но нас нет.

3. Для этого рецепта мне нужен (/) картофель анте, но нас нет.

4. Это (/) анте «8» или (/) анте «B»? Я не могу это прочитать.

5. Это (/) анте «U» или (/) анте «O»? Я не могу это прочитать.

6. Он из (/) европейской страны, но я не знаю из какой.

7.Мне понравился (/) DVD, который вы мне подарили на день рождения.

8. Если бы я был богат, я бы купил (/) квартиру на Манхэттене и (/) дом на Гавайях.

9. Знаете ли вы (/) другое название ее духов?

10. В этой школе есть (/) отличные учителя.

ЧАСТЬ 2

11. Какая (/) река самая длинная в (/) антенном мире? Это (/) анте Амазонка или (/) анте Нил? Я ужасен в (/) географии.

12. В 1824 году Луи Брайль разработал (/) систему письма для (/) слепого анте.Система (/) анте, известная как «Брайль» в честь (/) изобретателя, быстро распространилась из (/) Франции в десятки (/) стран.

13. «Travel Magazine» сделал (/) чрезвычайно интересную статью о (/) самых удивительных зданиях мира. Если я правильно помню, (/) первым зданием в (/) списке было (/) анте Ангкор-Ват, (/) красивый храм в (/) Камбодже. И (/) вторым была (/) пирамида Хуфу в (/) Египте.

14. Поскольку она не говорила (/) на английском языке, у Силке было (/) мало шансов на карьерный рост, поэтому она подала заявку на (/) годичный курс английского языка в (/) Кембриджском университете.

15. Берт любит острова. Он был (/) на Кубе, (/) на Бали, (/) на Багамах и (/) на Филиппинах. И (/) в следующем году он хочет поехать на (/) на Мадагаскар.

16. Джуди всегда говорит, что (/) терпение — это (/) добродетель, но она (/) наименее терпеливый человек, которого я когда-либо встречал. Вам не кажется, что это немного иронично?

17. Кумико обнаружил довольно (/) почти несколько культурных различий между (/) датчанами и (/) норвежцами.Она всегда считала (/) скандинавы такими же.

18. Каждый год (/) анте Смиты отправляются в кемпинг в (/) национальном парке Йеллоустоун. Но (/) в следующем году они собираются навестить мать мистера Смита на (/) южном.

19. Сегодня мы провели весь день в (/) анте Венис Бич, а затем поужинали в (/) маленьком ресторанчике на (/) голливудском бульваре. Мы решили поехать в Диснейленд (/) завтра, а (/) послезавтра, мы собираемся (/) в Лас-Вегас.

20. Ого, (/) сыр анте становится так дорого! Смотрите, этот сыр стоит больше 50 долларов (/) за фунт.

.

Смешанные тесты по грамматике 12 — GrammarBank

1. Я … всю ночь напролет, и мне нужно немного поспать, иначе я … сплю во время экзамена.

A) учился / упал
B) учился / падал
C) учился / падал
D) учился / упал
E) учусь / упаду

2. Основным продуктом питания … в Эфиопии является плоский, кислый, губчатый хлеб, который …. injera .

A) поесть / позвонил
B) поел / был вызван
C) поел / позвонил
D) ел / позвонил
E) съел / называется

3.Известный защитник природы … чтобы собрать средства для своего последнего африканского проекта, когда она … трагическая авария.

A) пытался / убил
B) пытался / убил
C) пытался / убивал
D) пытался / был убит
E) пытался / был убит

4. В Японии все здания …… за последнее десятилетие спроектированы …… сильные землетрясения.

A) построено / выдержит
B) построено / выдержит
C) построено / выдержано
D) построено / выдержано
E) построено / выдержано

5.Вы … на Бали в разгар сезона, если не …

A) не пойдет / будет
B) не пойдет / будет
C) не пошло / дало бы
D) не должно было / дало
E) не пошло / дало

6. В Турции люди теперь могут покупать столько иностранной валюты, сколько хотят, …… это было не всегда …….

A) пока / слишком
B) так / уже
C) таким образом / еще
D) но / так
E) еще / либо

7. Придется учиться годами …… вы собираетесь читать древнегреческую классику в оригинале.

A) если
B) кроме
C) так
D) еще
E) ни

8. Тед подумал … было бы хорошей идеей учиться с друзьями, а не на ……. но в конце концов они просто слушали музыку и играли в карты.

A) они / они
B) его / его
C) он / он
D) его / его
E) его / его

9. Хотя ему 75 лет, он пьет и курит, у мистера Уинстона нет проблем с легкими…… он страдает плохой печенью.

A) каждый
B) скорее
C) кроме
D) ни
E)

10. … его денег на несколько лет Джерри хватило … его степени магистра без какой-либо помощи его семьи.

A) Сохранение / финансирование
B) Сохранение / финансирование
C) Сохранение / финансирование
D) Сохранение / финансирование
E) Сохранение / финансирование

Оценка =
Правильные ответы:
.

Отправить ответ

avatar
  Подписаться  
Уведомление о